FMK Als je de E mist opdrachten website Pink Parrot

Website Pink Parrot Communications

In opdracht van Helen van Helvoirt, Engelse taaldocente en native speaker, maakte ik samen met haar haar "Pink Up Your English"- website

Bekijken
Screendump Website Kennel van Het Woldhuis

Website Kennel van Het Woldhuis

Kennel van het Woldhuis wilde voor het eerste nest van hun Duitse Pinscher Lara een website. In een superefficiënte en prettige coöperatie met de opdrachtgever stond de website in 2 weken live.

Bekijken
opdracht FMK je lijf leven Francis Welten

Nieuwe website "Je lijf leven"

Francis Welten die in Nijmegen een praktijk heeft voor lichaamsgerichte therapie, "Je lijf leven", vroeg me een nieuwe website voor haar te maken.

Bekijken
MEE NL

Advies platform MEE NL

Voor MEE NL deed ik een vergelijkend onderzoek naar twee verschillende online platformen voor kennisdeling en projectmanagement en bracht een advies uit aan de ledenvergadering.

Bekijken
Opdrachtgever FMK

Advies +Vijf

Voor +Vijf, onderdeel van het Rotterdamse Pameijer, maakte ik een analyse van de huidige website, bekeek de samenhang met hun productsites en schreef een advies.

foto homepage Care4Event

Nieuwe website Care4 Event

De website van Care4Event was aan vervanging toe: Ruth Bouwman wilde graag een online visitekaartje met een wat meer eigentijdse uitstraling.

Bekijken

Nieuwe website Jeanne van der Heijden

Jeanne van der Heijden, therapeute en coach in Nijmegen wilde een meer eigentijdse website die weerspiegelt wie ze is. Ik ontwierp, bouwde en verzorgde de content voor haar nieuwe website.

Bekijken
opdrachtgever FMK

Social media-advies McCoy & partners

McCoy & partners adviseer ik over de inzet van social media en lever waar nodig handjes voor de uitvoering ervan. 

Bekijken
opdrachtgever FMK

Webredactie Meedoen in de Wijken

Voor een taal-en participatieproject (door Humanitas en Rode Kruis) in Eindhoven verzorg(de) ik de webredactie, social media en implementatie van een webbased registratiesysteem.

Bekijken